Da går vi vinteren i møte og vi har fått frost hit til oss. Så lenge det holder seg slik som nå, med tre minus om natta og et par plussgrader om dagen så er vi fornøyde. Da blir det ikke så klinete i hagene og vi klarer å holde banen fin. Snø tar vi selvsagt gjerne imot. Igår var Sven Olav på et møte i regi av bl.a Råde og Onsøy Travlag hvor han og oppdretter Edina Ydersbond, foringsekspert Jon Anders Nesset satt i et panel ledet av Even Elvenes. Temaet var føll til unghest. Et hyggelig tiltak. 

Alle åringene er i vogn og de fleste trener 5 km, noen er ikke så langt på stigen enda for de er ikke mentalt og fysisk klare enda og noen er lengre da de har trent hele sommeren. Hyggelige og fine invider er det i alle fall. De fleste som kun skulle til innkjøring har nå reist hjem til sine eiere og trenere, og da lander vi på ca 20 åringer som blir frem til våren og sommeren. Av eldre har vi nå tre starthester på gården, pluss en leieboer som er Emmet Bonanza. A.Priori, L`amour Bonanza og Bråtnes Idunn er stallens starthester. I tillegg er det to toåringer her samt Gunnar Gjerstads toårshoppe. Avlshoppene har økt i omfang og teller nå 8 stk, i tillegg har vi en oppstallet i Sverige. Oppdrett er veldig gøy og det er det Julie Ann brenner mest for. 5 hopper hadde vært et passende antall, men fristelsene blir store noen ganger og hopper som har kommet inn er det svært vanskelig å gi fra seg igjen... Men Odds And Ends er nå solgt til Stein Larsen. Hun hadde reabsorbert nå i høst og med to avkom på fem år så får noen andre nå prøve lykken med henne. 

Ellers trener vi på. Jenny Martine og Sven Olav er sjefstrenere for unghestene, Linn Marie og Martine er måkemafia og altmulig-damer, mens Gunnar G er både traktor og gravemaskinfører samt medtrener. Julie Ann trener de eldre samt litt diverse. Vi ønsker dere en fin førjulstid!