Hvem er vi?

 

Sven Olav Weberg Sven Olav Weberg

Født 05.09.73
Tlf: 91158310
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Sven Olav er stallens sjef, smed, snekker og vaktmester.

 

 

 

 

 

Martine Karlsen 

Martine Karlsen

Martine Karlsen er 25 år og kommer fra Tune i Sarpsborg. Hun har alltid vært interessert i hester og har erfaring både fra travstaller og ridemiljø. Hun har fagbrev i Hestefaget og er ei blid og avslappet jente som har et godt lag med hestene. Hun har egen hest og trener sammen med samoboer Lars Martin Antonsen deres egne hester hjemme på småbruket sitt i Skiptvet. Martine ble mor til en gutt i 2014.

 

 

 

 

 

 

 

Mikkel Davidsen Mikkel Davidsen og Mr. Fantasy

er snart 40 år og kommer fra Son, men bor på Slitu hvor han holder på med kombinert kjøring.

Han konkurrerer og har vært ivrig innen kjøring siden begynnelsen av 2000-tallet. Han har dog erfaring fra travhester tidligere, bl.a hos Odd Arne Sagholen.

Mikkel er dyktig både under innkjøring og tilkjøring av unghestene, samt at han begynner å få sansen for hurtigkjøring. Han har gått lisenskurs og er klar for å kjøre prøveløp og få lisensen i boks.

 

 

 

 

 

 

Ingrid Tangvik


er 29 år og kommer fra Risla i Trøndelag. Hun har tidligere jobbet for Magne Olsen, Tom Forkerud, Frode Hamre og Stian Eilefsen. Ingrid hjelper til i helger og i ferier. og hun bor også på gården, noe som er en stor trygghet når vi ikke er hjemme.

 

 

 

 

Julie Ann Gjerstad 

Julie Ann

Født: 20.03.80
Tlf: 98103015
e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 


Julie Ann er undertegnede og dermed web-ansvarlig og ansvarlig for faktureringer.

Hun jobber også i stallen.

 

 

 

Gunnar Gjerstad Gunnar Gjerstad

Gunnar er nå pensjonert lærer ved Starum og Norsk Hestesenter og pensjonert travtrener. Dvs at han jobber stort sett i stallen vår hver dag. Han er ansvarlig for Til Start-kursene til DNT og mye borte i helgene, samt at han er sensor i hestefaget. Gunnar lever ikke et særlig rolig pensjonistliv med andre ord. Han har to egne hester oppstallet på gården. 

 

 

Silje Torper


Silje er 22 år og har vært i stallen vår siden hun var 16. Hun er opprinnelig fra Askim og bodde en periode i Skiptvet, men uheldigvis for oss så flyttet hun til Fredrikstad, der hun nå er delvis student og delvis butikkmedarbeider. Vi er imidlertid heldige og får ha henne som hver tirsdag og torsdag samt at hun jobber annenhver lørdag og ekstra ved behov. Silje har god erfaring med hest og begynte med hest på rideskole som 10-åring. Silje er blid og omsorgsfull og har et godt lag med dyra. Silje er medeier i Bråtnes Eyr som er oppstallet på gården.

Silje Torper