Hingst Født: 2014 L'amour Bonanza

e) Orlando Vici (FR) u) Kristiane K.

Eiere: Gry Gjerstad og Julie Ann Gjerstad, Skiptvet

Oppdretterr: Stall Jagsow

Oppdatering 17.01.17: L`amour har fått fjernet løse biter i begge hasene. Han har også hatt en behandling for sin cyste i venstre bakkne. Han gar fått det rolig i 7 uker og er nå tilbake så smått i trening. Han øker dosene sukksesivt før vi legger inn en skikkelig treningsperiode resten av vinteren og begynnelsen av våren.

Oppdatering 10.06.16: L`amour har gått mønstringsløp og gikk fint på tiden 32,6 etter en galopp underveis. Han er en flott hest med et bra trav og mye utstråling. Han trener bra, nå blir det et nytt mønstringsløp før han drar på fjellet.

L`amour

 Oppdatering 20.03.16:
L`amour trener fint 9-10 km i treningsmengde. Han fungerer bra og utvikler seg flott. Det er en staselig hest med mye ustråling.

Oppdatering 31.12.15: L`amour har en syste i venstre bakkne som ble oppdaget i april-15. Vi har kjørt han inn og trent på som vanlig da han aldri har vært halt. Han har fått akupunkturbehandling samt asea. I desember ble han røntget på nytt og systen har trukket seg mye tilbake, prognosene er nå mye bedre. L`amour har trent fint hele tiden og treningsmengden er 5 km som de andre åringene.

L'amour BonanzaL'amour Bonanza

L'amour Bonanza