Hingst Født 2012

e) More Chips u) Bambola Rozz

Eier: Stall Jagsow

Oppdretter: Stall Jagsow

Oppdatering 01.01.16: Rainbow har hatt en fin høst med tre andreplasser og en fjerdeplass på 5 starter. Han blir bedre og bedre for hvert løp. Fortsatt sliter vi med at han er skjev. Han får osteopati og akupunktur behandling samt at han har vært hos tannspesialist. Vi må nok trene han sterkere om vi skal få han bedre.

 

 Rainbow Bonanza på Kala travbane, lokalkjøring 25.06.15, han ble nr. 2 på km.t 21.2. Foto: Sigrun Gjølberg

 Oppdatering 20.08.15:
Rainbow trener bra om dagen og har utviklet seg mye. Han er rettere og tar til seg treningen på en bedre måte. Igår gikk han banejobb på Momarken, hvor han gikk 1.20/2100 meter. Nå trener vi for lokalkjøring på Kala i begynnelsen av september. 

Oppdatering 04.05.15:

Rainbow blir litt bedre for hver måned, og bruker kroppen litt mer riktig. Vi har kjørt et rutineløp med han hvor han gikk 1.26 på en ålreit måte. Han har fått osteopati behandling som viste at han har stram muskulatur rundt bekkenet, vi håper behandling vil hjelpe han samtidig som vi må fortsette å jobbe med han under trening. Han har blitt en stor gutt og når han blir litt mer satt i kroppen, vil han nok bli en flott type.

Oppdatering 11.02.15:

Rainbow trener på greit og har blitt mer sterk. Han jobber fortsatt ikke helt rett i vogna og dette må jobbes med kontinuerlig. Treningen består mest i intervaller i bakken.

Oppdatering 11.01.15:

Rainbow trener på greit og kommer seg litt kroppslig, dvs vi må jobbe en del med han for å få han til å jobbe rett i vogna. Han er ikke så veldig sterk i bakken enda, men han har fått mer flyt på travteknikken. Mandag var vi på Momarken og kjørte et banejobb etter 1.30. Målet er først og fremst og starte i lokalkjøring på forsommeren.

Rainbow Bonanza

Oppdatering 14.12.14:

Rainbow trener på greit, mest i bakken. Noen ganger får han slippe på litt på rettstrekka. Han er en god og trivelig gutt som går på utegang med åringsgutta. Både fordi han trives best ute og for å skape ro i flokken.

Oppdatering 19.11.14:

Rainbow gikk igår mønstringsløp på Momarken på tiden 26,7. Travet fløt bra og han oppførte seg perfekt. Han har blitt stor, 165 cm i manken og trenger mye trening og litt tid.  

  Oppdatering 05.10.14:

Rainbow har nå trent greit opp etter operasjon og er klar for å begynne med intervaller, så ser vi om han kan rekke mønstringsløp. 

Oppdatering 01.09.14:

Rainbow har operert for løse biter og får kun gå litt i walker. Han kan begynne å trave igjen 22 september om alt ser bra ut.

Oppdatering 17.03.14:

Rainbow trener meget bra, 9 km i treningsmengde. Rainbow er en veldig sosial og trivelig type og en av de tryggeste kjørehestene vi har.

Oppdatering 31.12.13:  Rainbow trener på veldig bra 5km. Han er veldig ukomplisert og grei. Ellers går han i Walker og løstreningsløypa.

Oppdatering 15.11.13: Rainbow trener på meget bra. Han er blant de raskeste åringene og har veldig bra treningsvilje. Han trener 4 km på en bra måte. Rainbow er også en av de snilleste og triveligste gutter man kan tenke seg. Så det han ikke har i utseende tar han igjen i personlighet.

Rainbow Bonanza 01.10.13

Rainbow Bonanza 01.10.13

Rainbow Bonanza

Rainbow Bonanza

Rainbow Bonanza

Rainbow Bonanza

Rainbow Bonanza

Rainbow Bonanza