John

John

2 års hingst e) Orlando Vici u) Efficate e) Defi d`Anou u) Katja Streamline

John

John er laget etter den krysningen som fungerer best med Orlando Vici nemlig dobling av Speedy Crown/og eller Speedy Somolli. I John finner vi Speedy Crown to ganger i 4. ledd. John er eneste avkom etter Efficate som viste store fartsressurser, men som manglet et avbalansert temperament. Efficate er igjen sin mors eneste avkom,Katja Streamline men hun er igjen søsken av Eighty Strømline og Hubert Strømline. Begge sprang inn drøye 300.000 og tok tilsammen 20 seire. Litt lenger bak i stammen finner vi spennende hester som Baltic Region 10,6 (toer i Kentucky Futurity og treer i Hambo Oaks), Virgill Boko 12,94 mill SEK, avlshingst, Ulay Boko10,9 (31 seire), Powerful Committee 11,5 (23 seire), Amerikan Kash 14,0 (52 seire!) I tillegg finner vi Astro Hill, Moment of Magic og Arnie Almahurst (alle avlshingster) i denne hoppelinjen. Kjennetegnet ved morstammen må sies å være at mange har vært skikkelige seiersgrossister.

John er en normal stor hingst med et meget behagelig lynne. Han er ukomplisert med det meste og trener pr mars 10 km i treningsmengde.

John

 

Er du interessert i å vite mer om disse hestene, så kontakt oss på tlf 91158310, eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.