Vi selger to 1-åringer på Klasseløpsauksjonen lørdag 8 september 2018 på Bjerke Travbane:

 

Despacito Bonanza

Far: Dream Vacation

Mor: Lady Va Bene 13,9

Morfar: Rite On Line

Mormor: Opale de Landemer (fr) 16,8

Dream Vacation (Pine Chip) er en A-hingst med en sterk produksjon. Han har en rekke millionærer i både USA, Sverige, Norge og Danmark. Og selv om første årgang er født i 2003 er han fortsatt aktuell som far til vinner av årets Jarlsberg Grand Prix, Thai Highway. Samt vinner av Hans Petter Tholfsens Minneløp, Stoletheshow. 

Lady Va Bene var dyktig som unghest og var annen i kval til Hoppederby og Jarlsberg Grand Prix hoppeløp. Tre annenplasser i V75 Grunndivisjon, tredje i finalen Grunndivisjon 2013. Hun sprang inn 346.500 kr og tok rekorden 13,9. 

Lady Va Bene har franske Opale De Landemer som mor. Hun er også mor til V75-vinner Ideal Va Bene. Opale De Landemer er etter Viking`s Way som har satt sterke spor etter seg i fransk avl som far til Jag De Bellouet og ikke minst morfar til Ready Cash. Lenger bak i morstammen finner vi millionærene Quenor De Landemer 13,9 og Bridget Landemer 13,0. 

Despacito Bonanza er røntget uten anmerkninger i juni også i bakknærne. Han er innkjørt og en utrolig avbalansert, fornuftig og trivelig hest. Selv om han er rolig av natur drar han gjerne igang lek med de andre gutta i hagen. Han er oppvokst i flokk med mye utegang og han fikk gå med sin mor til han var 10 måneder gammel. 

Despacito Bonanza

Despacito

Despacito

 

 

 

 

 Bråtnes Myrra

Hoppe født 2017

Far: Bork Odin

Mor : Tangen Sofi (ustartet, kuttet en sene tvert av i hagen tidlig som 3-åring)

Morfar: Lome Elden

Mormor: Tangen Mai, mor til Tangen Haap 19,3 1,5 mill og Tangen Tia 23,7  518.000. 

Denne frøkna har genene i orden, når hun i tillegg er velbygd og med en stor personlighet så har hun det meste på plass så langt. Hun er direkte etterkommer av Støva og det kryr av topptravere i denne stammen. Bråtnes Myrra selges ikke billig, men bud over 100.000 mottas.

 

 

Er du interessert i å vite mer om disse hestene, så kontakt oss på tlf 91158310, eller mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.